JOBBA HOS OSS

Miljöarbetare sökes

Vi söker en miljöarbetare till vår anläggning i Karpalund. Du kommer främst att arbeta med sortering och bearbetning av återvinningsmaterial. Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma vid behov.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete inom återvinningsbranschen. Vidare vill vi att du har vana att köra materialhanterare, lastmaskiner och truck. Som person är du stresstålig, självgående och flexibel. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara tillmötesgående mot kunder.

Krav: Förarintyg för lastmaskin, grävmaskin och truck.

Lön: Individuell lönesättning.

Stämmer du in på beskrivningen? Tveka inte att höra av dig!

Skicka ansökan till: robert@lellesatervinning.se

 

Verkstadsarbetare/reparatör sökes

Vi söker en medarbetare till verkstaden. Du kommer att arbeta med reparationer och servicearbeten av containers, lastbilar och arbetsmaskiner. Vidare kommer du att arbeta med diverse verkstads- och konstruktionsarbeten utifrån kunders beställningar. Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma vid behov. I tjänsten ingår också försäljning av handelsstål till kunder.

Krav: C-körkort. YKB. Heta arbeten. Intyg för lastmaskin, grävmaskin och truck.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av svetsjobb, reparationer/service av fordon, el och hydraulik.  Som person är du stresstålig, självgående och flexibel. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara tillmötesgående mot kunder.

Stämmer du in på beskrivningen? Tveka inte att höra av dig!

Skicka ansökan till: robert@lellesatervinning.se

 

Lastbilschaufförer

Vi har emellanåt behov av lastbilschaufförer. Har du körkort för lastbil med tungt släp, ADR och YKB, samt ett par års erfarenhet som chaufför? Skicka in en spontanansökan till robert@lellesatervinning.se!